Contact

Informatie

Email: Ricardo.Fecken@hotmail.com


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Gastenboek

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  harry fecken (maandag, 22 mei 2017)

  Kakko, ik heb het met tranen in mijn ogen gelezen. Film trekt weer even voorbij. Ik hoop dat het schrijven ervan je helpt bij het verwerken van het leed en ook bij het leed dat indirect bij anderen veroorzaakt is. Je bent inderdaad een vechter en dat is ook de betekenis van de naam die we je gegeven hebt. Je bent een mooi mens en hebt mooie en lieve mensen om je heen. Focus op de toekomst. Hou van jullie. Je vader.

 • #2

  Marja Panneman (maandag, 03 juli 2017 19:42)

  Hey Ricardo,
  Je draagt je naam met trots, een vechter 1e klas!
  Je pa is een prachtvent met een hart zo groot als jijzelf bent voor jou en Anne.
  Je story kan de mijne zijn, zooooo herkenbaar.
  Ik blijf je volgen :-)

  Groetje van Marja

 • #3

  Lammie dijks (zondag, 05 mei 2019 19:27)

  Hoi! Heb al u blogs gelezen. Heftig om te lezen van die ic dagboek stukjes.. Onder het eten koken met mega tranen over mijn wangen.. wat moet het moeilijk geweest zijn.. en dan die positiviteit die er van uit komt.. RESPECT.

  Wij hadden het over familie Nikken vanmiddag.. over Tim die bij Cec voetbalt. En die jongen die altijd op het veld loopt in de pauze (Blijkt patrick te zijn?). Zo via via kom ik dus uit bij u blog. Man wat een respect heb ik voor jou en je familie.. gaat u vast allemaal lukken.

  Grtjs....

 • #4

  Daniëlle Manders (dinsdag, 16 juli 2019 02:07)

  Hee Ricardo,ik heb je vlogs bekeken en heb er zeker wat aan,wat fijn dat het zo snel allemaal met je gaat!(ok nu dan)Je herstel gaat echt uitstekend en hoop dat je nu minder last hebt van fantoompijn.
  Ik moet na bijna 6 jaar nu nog naar een neuroloog om andere aandoeningen uit te sluiten en dan hopelijk ,klinkt voor buitenstaanders raar,kan ik voor een zelfde amputatie gaan aan hetzelfde been ook nog.
  Heb je je tranen weg gelaten in je vlog want ik kan mij zo goed voorstellen dat het emotioneel echt wel wat doet als je eindelijk je eigen prothese hebt,zoiezo als je je eerste stappen zet ermee.Ik denk dat bij mij 6 jaar ellende en ontmoediging eruit komt;p
  Hopelijk gaat het met het herstel van mij net zo fijn als bij jou maar een stapje minder zou ik ook al tevreden mee zijn!
  Ga zo door,een hele fijne trouwdag gewenst en je leven is letterlijk weer op de rit!

 • #5

  jan peeters (zondag, 11 augustus 2019 17:15)

  Hallo Ricardo en Anne , ik heb alles bekeken en gelezen en wow . Jou verhaal doet me tranen krijgen en geeft me enorm steun . Ik zit zoals je weet ik bijna hetzelfde omstandigheden als jij . Je bent voor mij een enorme steun en door je heb ik ook een beslissing genomen . Was voor je verhaal te lezen supermoeilijk . Maar na het lezen en het zien van je vlogs eigenlijk een stuk makkelijker . Voor mij en vele anderen ben je een super inspiratie bron om alles positief te zien en van het leven te genieten . Dit heb je mij laten zien in mijn verhaal . Ik zat in het begin een beetje diep maar na jou verhaal weet ik dat ik voor amputatie moet gaan en dan van ellke moment in het leven moet genieten . Dank je Ricardo en Anne voor jullie steun die ik krijg . Groetjes uit Belgie van Jan